Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Yüreğir’de Okullar Yüz Yüze Eğitime Hazırlanıyor

Yüreğir’de Okullar Yüz Yüze Eğitime Hazırlanıyor

Yüreğir’de Okullar Yüz Yüze Eğitime Hazırlanıyor

Yüregir’de Okullar Yüz Yüze Egitime Hazirlaniyor

Yüregir Belediyesi 12 Ekim’de yüz yüze egitime baslayacak okullarda bakim onarim, dezenfekte ve temizlik çalismasi yapiyor. Ders basi yapacak ögrencilere basarilar dileyen Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir “Çalismalarimizla çocuklarimizin daha iyi kosullarda egitim almalarini hedefliyoruz” dedi.

Yüregir Belediyesi, 12 Ekim’de ikinci asama için kapilarini ögrencilere açacak olan okullarda hummali bir çalisma yürütüyor. Ögrenci ve ögretmenlerin sagligi için ilçe genelinde okullar dezenfekte edilirken, boya, tadilat, bakim onarim ve çevre düzenlemesi yapan ekipler okul bahçelerinde temizlik çalismalarina da devam ediyor.

‘Egitime Dokun’ projesi ile bugüne kadar 182 okulun peyzaj düzenlemelerini yapan Yüregir Belediyesi ayrica okullarda iç ve dis cephe boyasi, tüm bakim, onarim ve tadilat çalismalari ve çevre düzenlemesinin yani sira bazi okullarda elektrik sistemleri ile klima ünitelerine de bakim onarim yapti.

Egitime büyük önem verdiklerini ifade eden Baskan Kocaispir, “Gelecegimizin teminati olan gençlerimizi ve çocuklarimizi en güzel sekilde hayata hazirlama noktasinda gayretle çalisiyoruz. Görevimize baslar baslamaz ilçemizde “Egitime Dokun” kampanyamizi baslattik. Bu kapsamda yaptigimiz çalismalarla çocuklarimizin daha iyi kosullarda egitim almalarini hedefliyoruz. Küresel salgin nedeniyle uzun bir aradan sonra 12 Ekim’de ders basi yapacak ögrencilerimize basarilar diliyorum” seklinde konustu.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli